قالب وردپرس خرید قالب وردپرس فروشگاه قالب وردپرس قالب خبری وردپرس

بالاترین نشان مسوولیت اجتماعی کشور به همراه اول رسید

تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 شهریور 1404 - 14:03

در پنجمین جشنواره روابط‌عمومی و مسوولیت اجتماعی که باعنوان «برند خوب» برگزار شد، نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن‌همراه کشور موفق شد نشان عالی مسوولیت اجتماعی ایران را از آن خود کند.

 

این رویداد روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات کتابخانه ملی برگزار شد و در حضور مقامات و سازمان‌های پیشرو، پیام رییس انجمن بین‌المللی روابط‌عمومی (IPRA) نیز قرائت شد. او بر اهمیت تقویت اعتماد و اخلاق در ارتباطات جهانی و توجه به چالش‌های هوش مصنوعی در روابط‌عمومی تأکید کرد.

🔹هیات داوران جشنواره با تقدیر از برنامه‌های گسترده همراه اول در سه محور «حمایتگری»، «فعالیت‌های بشردوستانه» و «محیط زیست»، این شرکت را شایسته دریافت عالی‌ترین نشان دانست. همچنین نشان سفیر مسوولیت اجتماعی به‌دلیل اهتمام ویژه در این حوزه به مدیرعامل همراه اول، مهدی اخوان بهابادی، اعطا شد.

🔹داوران جشنواره در بیانیه پایانی تأکید کردند که «مسوولیت اجتماعی دیگر یک شعار نیست، بلکه راهبردی حیاتی برای بقا و اعتبار پایدار سازمان‌هاست.»

نظرات

پاسخی بگذارید