تسهیلات بانک توسعه تعاون در جهت تقویت مالی واحدهای تولیدی است
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 بهمن 1398 - 6:47مدیر امور اعتباری و سرمایهگذاری بانک توسعه تعاون در نشست با استاندار کرمانشاه، به تبیین تسهیلات بانک توسعه تعاون در جهت رفع مشکلات تولید کنندگان پرداخت.
حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری و سرمایهگذاری بانک توسعه تعاون در نشست تخصصی با بازوند استاندار کرمانشاه به بررسی مشکلات و مسائل برخی واحدهای تولیدی پرداخت.
البرزی در این دیدار خاطر نشان کرد: تسهیلات موضوع بند الف تبصره ۱۸ از مهمترین راهکارهای دولت برای رفع نارسایی مالی واحدهای تولیدی و کمک به افزایش سطح تولید بنگاههاست.
البرزی افزود: مطابق تفاهم بانک توسعه تعاون با وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ ظرفیت اعطای تسهیلات به معرفیشدگان بخش صنعت و معدن به میزان ۲۰ هزار میلیارد ریال ایجاد شده است، که با تشکیل کارگروههای تخصصی در استانها و رصد بنگاههای واجد شرایط، مسائل مالی این واحدها بررسی و متناسب با شرایط بهینه، تسهیلات تخصیص پیدا میکند.
وی ضمن بازدید از کارخانجات نساجی کرپ ناز اظهار داشت: این شرکت یکی از شرکتهای مهم نساجی کشور به لحاظ تواناییهای فنی، ظرفیت تولید و نیروی انسانی کارآمد در عرصهی خود میباشد، که با هدف تولید نخ تکسچره و انواع پارچهی پلی استر در سال ۱۳۶۴ تاسیس گردیده و به پشتوانهی تجهیزات عظیم ماشینآلات، با روندی رو به رشد با تولید انواع نخ تکسچره و انواع پارچههای بر پایهی پلی استر به جایگاه مهمی در تولید و اشتغال استان دست یافته است.
مدیر امور اعتباری و سرمایهگذاری بانک توسعه تعاون همچنبن در بازدید از شرکت تعاونی ۳۰۹۸ ذوبآهن شهدای کرمانشاه این شرکت را از جمله واحدهای تحت حمایت بانک توسعه تعاون دانست و گفت: تاکنون به میزان ۲۷۰ میلیارد ریال تسهیلات به این تعاونی پرداخت گردیده است و تعامل و نظارت کافی برای اثربخشی تسهیلات در دستور کار این بانک قرار دارد.
البرزی حمایت از این واحدها را در راستای تقویت توان تولیدی و حفظ و ایجاد اشتغال استان حائز اهمیت دانست.
هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز نقش بانکها به ویژه بانک توسعه تعاون را در تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی دولت از طریق اجرای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه بسیار مهم ارزیابی نمود.