رونمایی از موبایلی که نیم ساعته شارژ میشود
تاریخ انتشار : شنبه 20 مهر 1398شرکت چینی اوپو از یک موبایل جدید رونمایی کرده که شارژ آن در ۳۰ دقیقه از صفر به ۱۰۰ درصد میرسد. ۵ دقیقه شارژ دستگاه برای ۲ ساعت استفاده کافی است.

در موبایل Reno Ace از پردازشگر اسنپ دراگون ۸۵۵پلاس و نمایشگر ۶.۵ اینچی با وضوح ۱۰۸۰ پیکسل استفاده شده است. روی نمایشگر آن یک بریدگی کوچک به شکل قطره آب وجود دارد. سیستم دوربین های پشتی آن چهار تایی و دوربین اصلی دستگاه نیز ۴۸ مگاپیکسلی است.البته RAM آن ۱۲ گیگابایتی است.
اما مهمترین ویژگی Reno Ace قابلیت شارژ سریع آن است. این دستگاه دارای یک شارژر ۶۵واتی و مجهز به یک باتری ۴ هزار میلی آمپری و باتری دوسلولی است و در ۳۰ دقیقه شارژ آن از صفر به ۱۰۰ درصد می رسد.
همچنین طبق اعلام اوپو ۵ دقیقه شارژ این دستگاه برای ۲ ساعت استفاده کافی است.رکورد قبلی کوتاهترین زمان لازم برای شارژ نیز در اختیار شرکت اوپو بود. این شرکت پیش از دستیابی به رکورد جدید اعلام کرده بود تلفن همراه Find X Lamborghini اوپو با باتری ۳۴۰۰ میلیآمپر در ۳۵ دقیقه به طور کامل شارژ میشد.
قیمت این دستگاه با ۸ گیگابایت RAMو ۱۲ گیگابایت حافظه داخلی ۴۲۰ دلار است و نسخه دیگر آن با ۱۲ گیگابایت RAMو ۲۵۶ گیگابایت حافظه به قیمت ۵۳۰ دلار در چین عرضه می شود.
مهر









